četvrtak, 8. prosinca 2011.

Sweaters




Romwe
Style Scrapbook

"već je prosinac i začas može doći zima, ne kažem izričito mora jer sam naučio da doći ništa ne mora, kako se inače misli pa čak ni godišnja doba"  
Tako kaže jedan njemački pisac. Lijepo je on to sročio a još ljepše pogodio našu vremensku prognozu. Uzrečice kao "Sveta Kata snijeg na vrata" kod nas nikako ne drže vodu, a niske temperature, par slojeva odjeće, kapice, šalove i druge vrste pletiva ostavljamo kontinentalnijem dijelu Lijepe naše i Rossani Orlandi. 
Iako nema mjesta tugovanju jer nam je sv.Nikola donio punu vrećicu slatkiša i jedan paketić predivnih vintage poslastica iz Slavonije koja je već debelo pod snijegom i može se pohvaliti pravim blagdanskim ugođajem i atmosferom. 
Ovim putem zahvaljujemo najdražoj gospođi Anđi koja je svoje mladenačke krpice i đinđe sačuvala za mlađe naraštaje koji će opet uživati sav glamur i sjaj prošlih godina jer se takve stvarčice teško mogu umnožiti i ponovno naći.
U ovom postu vam pokazujemo spomenute predmete koje smo morale upotrijebiti jer posjeduju tu začuđujuću sposobnost da u isto vrijeme budu moderni i retro kao i otmijeni i elegantni.